Kalfsschnitzel met sherry en olijven
bewaar
bewaar

Kalfsschnitzel met sherry en olijven

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Vlees met paprikapoeder en zout en peper naar smaak bestrooien. In koekenpan met antiaanbaklaag 2 el boter verhitten. Vlees in 6-8 min. goudbruin en gaar bakken, halverwege keren. Vlees uit pan nemen en in aluminiumfolie verpakt laten rusten. Knoflook pellen en boven bakvet uitpersen. Peterselie en olijven door bakvet roeren en sherry erbij schenken. Al roerend aan de kook brengen. Rest van boter in klontjes snijden en door jus roeren. Jus even zachtjes doorwarmen. Vlees over vier warme borden verdelen en jus erover schenken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kalfsschnitzel met sherry en olijven

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig