Kalfsschnitzel met notenkorstje
bewaar
bewaar

Kalfsschnitzel met notenkorstje

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Noten grof malen en met paneermeel mengen. Bloem zeven boven plat bord. In diep bord ei met 1 eetlepel water loskloppen. Schnitzels met zout en peper bestrooien en door bloem wentelen. Schnitzels door ei halen en vervolgens door notenmengsel. Noten goed aandrukken en paneerlaagje 5 minuten laten opstijven. Citroen in 8 partjes snijden.

In koekenpan boter verhitten en schnitzels in ca. 3 minuten per kant lichtbruin en gaar bakken. Serveren met partjes citroen. Lekker met gebakken aardappels en (asperge-)broccoli.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kalfsschnitzel met notenkorstje

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig