Tagliatelle met frisse citroensaus
Aan de slag
Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar. Rasp de schil van de citroen, halveer deze en pers uit. Verhit in een pan de boter en bak de knoflook en tuinerwten 3 min. Voeg de citroenrasp en slagroom toe en verwarm op zacht vuur. Voeg van het citroensap 3 el toe. Roer de allesbinder door de saus en verwarm tot deze gebonden is. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de tagliatelle met de saus en kaas. Lekker met een groene salade en tomaten.
Tagliatelle met frisse citroensaus
hoofdgerecht
null personen
740 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar. Rasp de schil van de citroen, halveer deze en pers uit. Verhit in een pan de boter en bak de knoflook en tuinerwten 3 min. Voeg de citroenrasp en slagroom toe en verwarm op zacht vuur. Voeg van het citroensap 3 el toe. Roer de allesbinder door de saus en verwarm tot deze gebonden is. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de tagliatelle met de saus en kaas. Lekker met een groene salade en tomaten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g tagliatelle al'uovo
1 citroen
1 el boter
2 tenen knoflook
1 pak tuinerwten
1 beker slagroom
3 el allesbinder
50 g pittige kaas