Couscoussalade met kerriekip
Aan de slag
Sperziebonen schoonmaken, in 6 min. beetgaar koken, afgieten en in vergiet onder koud water afspoelen. Couscous volgens gebruiksaanwijzing laten wellen. Tomaten in stukjes snijden. Rode peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en peper fijnsnipperen. Van 4 el olijfolie, citroensap, rode peper en zout naar smaak pittige dressing kloppen. In grote schaal couscous, sperziebonen, tomaat en dressing mengen. Olijven halveren en over salade verdelen. Kip in stukken snijden. In koekenpan rest van olie verhitten en kip in 7 min. gaarbakken. Kip over salade verdelen.
Couscoussalade met kerriekip
hoofdgerecht
null personen
515 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Sperziebonen schoonmaken, in 6 min. beetgaar koken, afgieten en in vergiet onder koud water afspoelen. Couscous volgens gebruiksaanwijzing laten wellen. Tomaten in stukjes snijden. Rode peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en peper fijnsnipperen. Van 4 el olijfolie, citroensap, rode peper en zout naar smaak pittige dressing kloppen. In grote schaal couscous, sperziebonen, tomaat en dressing mengen. Olijven halveren en over salade verdelen. Kip in stukken snijden. In koekenpan rest van olie verhitten en kip in 7 min. gaarbakken. Kip over salade verdelen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g sperziebonen
250 g couscous
4 romatomaten
1 rode peper
6 eetlepels olijfolie
3 eetlepels citroensap
100 g olijven met piment
1 schaal kipfilet à la minute kerrie