Asperges met kiprollade in kerriesaus
bewaar
bewaar

Asperges met kiprollade in kerriesaus

15 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

In grote pan water aan de kook brengen. Asperges wassen, houtachtige uiteinde eraf snijden en in stukjes van ca. 3 cm snijden. Aspergestukjes in ca. 8 minuten beetgaar koken. Schaaltjes met kiprollade één voor één volgens gebruiksaanwijzing in magnetron verwarmen. Intussen aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. In droge koekenpan amandelschaafsel korte tijd roosteren. Saus van kiprollade goed doorroeren. Asperges, puree en kiprollade over vier borden verdelen. Amandelschaafsel over kiprollade strooien. Direct serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Asperges met kiprollade in kerriesaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig