Asperges met kiprollade in kerriesaus
Aan de slag
In grote pan water aan de kook brengen. Asperges wassen, houtachtige uiteinde eraf snijden en in stukjes van ca. 3 cm snijden. Aspergestukjes in ca. 8 minuten beetgaar koken. Schaaltjes met kiprollade één voor één volgens gebruiksaanwijzing in magnetron verwarmen. Intussen aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. In droge koekenpan amandelschaafsel korte tijd roosteren. Saus van kiprollade goed doorroeren. Asperges, puree en kiprollade over vier borden verdelen. Amandelschaafsel over kiprollade strooien. Direct serveren.
Asperges met kiprollade in kerriesaus
hoofdgerecht
null personen
440 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In grote pan water aan de kook brengen. Asperges wassen, houtachtige uiteinde eraf snijden en in stukjes van ca. 3 cm snijden. Aspergestukjes in ca. 8 minuten beetgaar koken. Schaaltjes met kiprollade één voor één volgens gebruiksaanwijzing in magnetron verwarmen. Intussen aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. In droge koekenpan amandelschaafsel korte tijd roosteren. Saus van kiprollade goed doorroeren. Asperges, puree en kiprollade over vier borden verdelen. Amandelschaafsel over kiprollade strooien. Direct serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 bundels groene asperges
2 schaaltjes kiprollade in kerrie-amandelsaus
1 pak aardappelpuree à la minute
1 zakje amandelschaafsel