Vietnamese sla-gehaktrolletjes
bewaar
bewaar

Vietnamese sla-gehaktrolletjes

40 min. bereiden

12 ingrediënten

Aan de slag

Limoen schoonboenen, schil raspen en vrucht uitpersen. Gehakt mengen met limoenrasp, knoflook, gember, helft van rode peper, 1 el vissaus en zout. Van gehakt 8 rolletjes van ca. 15 cm lang vormen en platdrukken. Gehakt tot gebruik afgedekt in koelkast zetten. Mihoen doormidden breken en volgens gebruiksaanwijzing wellen in kokend water. Deel van munt en koriander grof scheuren boven slakom. Mihoen in vergiet afspoelen met koud water. Mihoen en peen julienne in slakom overdoen. Limoensap, 1 el vissaus en rest van rode peper toevoegen en salade losjes omscheppen. Slabladeren wassen en droogdeppen.

Gehaktrolletjes in ingevette grillschaal of hamburgerklem op barbecue in 10 min. rondom bruin en gaar roosteren. Op elk slablad wat mihoensalade scheppen, gehakt erop leggen en bestrooien met rest van munt en koriander. Slablad rond vulling rollen, serveren met chilisaus om te dippen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vietnamese sla-gehaktrolletjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig