Flensjes gevuld met notenragout
Aan de slag
In koekenpan boter verhitten. Ui en paddestoelen 3 min. in boter al omscheppend bakken, tot alle vocht verdampt is. Bloem erboven zeven en 1 min. meebakken. Bouillon erbij schenken en geheel 5 min. zachtjes laten koken. Pannenkoeken (volgens aanwijzing op de verpakking) verwarmen. Pecannoten grof hakken (enkele noten achterhouden voor garnering). Gehakte noten, crème fraîche en kaas door paddestoelenmengsel scheppen en ragout nog 1 min. verwarmen, op smaak brengen met zout en peper. Op het laatste moment 3/4 van peterselie door ragout roeren. Pannenkoeken dubbelklappen en op twee borden elk 2 pannenkoeken leggen. Elke pannenkoek met 1/4 deel van ragout vullen. Rest van peterselie over pannenkoeken strooien en gerecht met rest van pecannoten garneren. Lekker met frisse eikenbladsalade.
Flensjes gevuld met notenragout
hoofdgerecht
null personen
910 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
In koekenpan boter verhitten. Ui en paddestoelen 3 min. in boter al omscheppend bakken, tot alle vocht verdampt is. Bloem erboven zeven en 1 min. meebakken. Bouillon erbij schenken en geheel 5 min. zachtjes laten koken. Pannenkoeken (volgens aanwijzing op de verpakking) verwarmen. Pecannoten grof hakken (enkele noten achterhouden voor garnering). Gehakte noten, crème fraîche en kaas door paddestoelenmengsel scheppen en ragout nog 1 min. verwarmen, op smaak brengen met zout en peper. Op het laatste moment 3/4 van peterselie door ragout roeren. Pannenkoeken dubbelklappen en op twee borden elk 2 pannenkoeken leggen. Elke pannenkoek met 1/4 deel van ragout vullen. Rest van peterselie over pannenkoeken strooien en gerecht met rest van pecannoten garneren. Lekker met frisse eikenbladsalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 eetlepel boter
1 rode ui
200 g paddestoelenmelange
1 eetlepel bloem
150 ml kruidenbouillon
4 pannenkoeken naturel
75 g pecannoten
½ bekertje crème fraîche
50 g oude kaas
½ zakje peterselie