Kaasragout met peterselieworteltjes
Aan de slag
Tarly volgens gebruiksaanwijzing koken. Kaas raspen. Worteltjes in 10 min. beetgaar koken. In steelpan helft van boter smelten, bloem toevoegen, tot bal roeren en 2 min. doorwarmen. Melk beetje voor beetje toevoegen en roeren tot gebonden dikke saus ontstaat. Kaas toevoegen en ragout met mosterd, zout en peper op smaak brengen. Eventueel nog wat melk toevoegen als ragout te dik wordt. Worteltjes met rest van boter en peterselie mengen. Ragout met worteltjes en tarly serveren.
Kaasragout met peterselieworteltjes
hoofdgerecht
null personen
525 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Tarly volgens gebruiksaanwijzing koken. Kaas raspen. Worteltjes in 10 min. beetgaar koken. In steelpan helft van boter smelten, bloem toevoegen, tot bal roeren en 2 min. doorwarmen. Melk beetje voor beetje toevoegen en roeren tot gebonden dikke saus ontstaat. Kaas toevoegen en ragout met mosterd, zout en peper op smaak brengen. Eventueel nog wat melk toevoegen als ragout te dik wordt. Worteltjes met rest van boter en peterselie mengen. Ragout met worteltjes en tarly serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak tarly
150 g oude kaas
1 zak geschrapte worteltjes
50 g boter
25 g bloem
300 ml melk
2 eetlepels Hollandse mosterd
25 g peterselie