Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
bewaar
bewaar

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen

45 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Garnalen volgens gebruiksaanwijzing ontdooien. Zeekraal in vergiet afspoelen en laten uitlekken. In hapjespan sjalot in 1 el boter fruiten. Risotto erbij doen en roeren tot alle rijstkorrels glazig zijn. (In waterkoker) 700 ml water aan de kook brengen. Wijn, limoensap en verkruimelde bouillontablet door risotto roeren. Als alle wijn door risottorijst is opgenomen, telkens scheut kokend water toevoegen tot al het water is opgenomen. Garnalen en zeekraal door risotto roeren en laatste 10 min. laten meegaren. Peterselie en rest van boter door risotto roeren. Risotto over vier (voorverwarmde) borden verdelen en royaal met peper bestrooien.

algemeenZeekraal is niet het hele jaar door verkrijgbaar. U kunt de zeekraal in dit recept eventueel vervangen door verse spinazie.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig