Varkensvleesreepjes met zoete sojasaus
bewaar
bewaar

Varkensvleesreepjes met zoete sojasaus

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Uien en knoflook pellen. Uien in ringen snijden. Knoflook snipperen. Vlees in reepjes snijden. Boontjes met zout in 8 min. beetgaar koken. In wok olie verhitten. Vlees op hoog vuur in 3 min. bruinbakken. Ui en knoflook toevoegen en 3 min. meebakken. Sambal en woksaus toevoegen en even meewarmen. Rijst met varkensvleesreepjes en gekookte boontjes serveren. Lekker met kroepoek en atjar.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Varkensvleesreepjes met zoete sojasaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig