Varkensvleesreepjes met zoete sojasaus
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Uien en knoflook pellen. Uien in ringen snijden. Knoflook snipperen. Vlees in reepjes snijden. Boontjes met zout in 8 min. beetgaar koken. In wok olie verhitten. Vlees op hoog vuur in 3 min. bruinbakken. Ui en knoflook toevoegen en 3 min. meebakken. Sambal en woksaus toevoegen en even meewarmen. Rijst met varkensvleesreepjes en gekookte boontjes serveren. Lekker met kroepoek en atjar.
Varkensvleesreepjes met zoete sojasaus
hoofdgerecht
null personen
575 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Uien en knoflook pellen. Uien in ringen snijden. Knoflook snipperen. Vlees in reepjes snijden. Boontjes met zout in 8 min. beetgaar koken. In wok olie verhitten. Vlees op hoog vuur in 3 min. bruinbakken. Ui en knoflook toevoegen en 3 min. meebakken. Sambal en woksaus toevoegen en even meewarmen. Rijst met varkensvleesreepjes en gekookte boontjes serveren. Lekker met kroepoek en atjar.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g zilvervliesrijst
2 uien
2 teentjes knoflook
1 schaaltje varkensfiletlapjes
2 zakken gebroken sperziebonen
4 eetlepels zonnebloemolie
1 theelepel sambal
100 ml woksaus zoete soja
Dit heb je nodig
wok