Spaghetti met garnalen en artisjokken
bewaar
bewaar

Spaghetti met garnalen en artisjokken

25 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Garnalen ontdooien volgens aanwijzing op verpakking. In ruim kokend water met zout spaghetti in 8-10 min. beetgaar koken. Artisjokharten in vieren snijden. In hapjespan 2 el olie verhitten en ui met kruiden 2-3 min. zachtjes bakken. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Garnalen door ui scheppen en 2 min. meebakken. Wijn erbij schenken en 2 min. laten inkoken. Artisjokken en olijven erdoor scheppen en nog 2-3 min. meewarmen. Op smaak brengen met zout. Spaghetti afgieten en 2 el olie en zwarte peper erdoor roeren. Overdoen in vier warme diepe borden en garnalen-artisjoksaus erover verdelen.

algemeenRoer in plaats van olijfolie met zwarte peper zelfgemaakte oliedressing door de spaghetti. Hak 1 rode peper zonder zaadjes en de muntblaadjes van 1 takje fijn en meng ze met wat grof zeezout door 4 eetlepels olijfolie.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spaghetti met garnalen en artisjokken

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig