Stokbrood met tartaar
Af en toe mag je voor de lunch ook best uitpakken. Met oer-Hollandse tartaar bijvoorbeeld!
Aan de slag
Kook de eieren in 8 min. hard. Spoel ze af onder koud stromend water. Pel de eieren en snijd in plakjes. Halveer het stokbrood in de lengte. Besmeer de helft van het stokbrood met halvanaise en de andere helft met de tartaar. Beleg het stokbrood met de sla, uitjes (van tartaar), rauwkost en plakjes ei. Klap het stokbrood dicht en snijd in stukken.
Stokbrood met tartaar
Af en toe mag je voor de lunch ook best uitpakken. Met oer-Hollandse tartaar bijvoorbeeld!
hoofdgerecht
null personen
355 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren in 8 min. hard. Spoel ze af onder koud stromend water. Pel de eieren en snijd in plakjes. Halveer het stokbrood in de lengte. Besmeer de helft van het stokbrood met halvanaise en de andere helft met de tartaar. Beleg het stokbrood met de sla, uitjes (van tartaar), rauwkost en plakjes ei. Klap het stokbrood dicht en snijd in stukken.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 middelgrote scharreleieren
1 bruin stokbrood
4 el halvanaise
300 g verse tartaar met uitjes
100 g kropsla
150 g wortelrauwkost