Gestoofde scholfilet met peterseliepeen
bewaar
bewaar

Gestoofde scholfilet met peterseliepeen

25 min. bereiden / 20 min. wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Bospeen schoonmaken. Uien pellen, in ringen snijden en over bodem van magnetronschaal verdelen. Uien 1 min. op vol vermogen (750 watt) voorgaren. Vis erop leggen en met zout en peper bestrooien. Kookroom en witte wijn over vis schenken. Schaal afdekken en schol in 8-10 min. op half vermogen (400 watt) stoven. Bospeen in 6 min. beetgaar koken. Peterselie fijnknippen en door bospeen scheppen. Vis met puree en bospeen serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gestoofde scholfilet met peterseliepeen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig