Romige risotto met zalmfilet
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C. Uien pellen en snipperen. In braadpan uien in 3 el olie fruiten. Rijst toevoegen en 2 min. al omscheppend bakken tot korrels glanzen. Bouillon in gedeelten erbij schenken en geheel onafgedekt aan de kook brengen. Volgend gedeelte pas toevoegen als vorige scheut volledig door rijst is opgenomen. Zalm met 2 el olie bestrijken, met zout en peper bestrooien en in ca. 15 min. in oven gaar laten worden. Roerbakgroente volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Finesse door rijst roeren en door en door warm laten worden. Op smaak brengen met zout en peper. Risotto met zalm en groente serveren.
Romige risotto met zalmfilet
hoofdgerecht
null personen
955 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C. Uien pellen en snipperen. In braadpan uien in 3 el olie fruiten. Rijst toevoegen en 2 min. al omscheppend bakken tot korrels glanzen. Bouillon in gedeelten erbij schenken en geheel onafgedekt aan de kook brengen. Volgend gedeelte pas toevoegen als vorige scheut volledig door rijst is opgenomen. Zalm met 2 el olie bestrijken, met zout en peper bestrooien en in ca. 15 min. in oven gaar laten worden. Roerbakgroente volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Finesse door rijst roeren en door en door warm laten worden. Op smaak brengen met zout en peper. Risotto met zalm en groente serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 rode uien
5 eetlepels olijfolie
300 g risottorijst
750 g kippenbouillon
4 Schotse zalmfilets
1 doos roerbakgroente Frans
½ flesje finesse voor koken