Romige risotto met zalmfilet
bewaar
bewaar

Romige risotto met zalmfilet

30 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C. Uien pellen en snipperen. In braadpan uien in 3 el olie fruiten. Rijst toevoegen en 2 min. al omscheppend bakken tot korrels glanzen. Bouillon in gedeelten erbij schenken en geheel onafgedekt aan de kook brengen. Volgend gedeelte pas toevoegen als vorige scheut volledig door rijst is opgenomen. Zalm met 2 el olie bestrijken, met zout en peper bestrooien en in ca. 15 min. in oven gaar laten worden. Roerbakgroente volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Finesse door rijst roeren en door en door warm laten worden. Op smaak brengen met zout en peper. Risotto met zalm en groente serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Romige risotto met zalmfilet

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig