Tilapia met bieslookolie en geroosterde courgette
bewaar
bewaar

Tilapia met bieslookolie en geroosterde courgette

1 uur bereiden

12 ingrediënten

Aan de slag

In vijzel bieslook fijnwrijven en met 6 el olie mengen, op smaak brengen met zout en peper. In kom ui met chilipeper, munt en peterselie omscheppen. Azijn met 4 el olie en zout en peper tot dressing kloppen. Courgette in de lengte met kaasschaaf in lange dunne plakken snijden, plakken evt. halveren. Grillpan verhitten. Courgette met 2-3 el olie insmeren. In grillpan plakken op hoog vuur 5 min. grillen, halverwege keren. Courgette in schaal overdoen. Uimengsel en dressing erdoor roeren. Mengsel tot gebruik afgedekt bewaren.

Krielaardappels in 15 min. gaarkoken. Tilapia met zout en peper bestrooien en in bloem wentelen. In grote koekenpan 4 el olie verhitten. Vis in 6 min. gaarbakken, halverwege keren. Krielaardappels afgieten en met boter omschudden. Vis over zes warme borden verdelen en bieslookolie erover en eromheen druppelen. Courgettemengsel en krielaardappels ernaast serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tilapia met bieslookolie en geroosterde courgette

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig