Tilapia met krieltjes en snijbonen
Aan de slag
Snijbonen schoonmaken en in ruiten snijden. Snijbonen in kokend water in 5-7 min. beetgaar koken. Afgieten. 3 el braadboter in koekenpan verhitten en krieltjes volgens aanwijzingen op de verpakking goudbruin en gaar bakken. Intussen saus met melk bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Mosterd erdoor mengen. Tilapia inwrijven met zout en peper. Rest braadboter in koekenpan met antiaanbaklaag verhitten en tilapia om en om bruin en gaar bakken, 1-2 min. aan elke kant. Dille fijnsnijden. Snijbonen en krieltjes mengen en bestrooien met zout, peper en dille. Groentemengsel over 4 borden verdelen. Vis erbij leggen, lepel mosterdsaus erover verdelen en rest saus erbij serveren.
Tilapia met krieltjes en snijbonen
hoofdgerecht
null personen
475 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijbonen schoonmaken en in ruiten snijden. Snijbonen in kokend water in 5-7 min. beetgaar koken. Afgieten. 3 el braadboter in koekenpan verhitten en krieltjes volgens aanwijzingen op de verpakking goudbruin en gaar bakken. Intussen saus met melk bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Mosterd erdoor mengen. Tilapia inwrijven met zout en peper. Rest braadboter in koekenpan met antiaanbaklaag verhitten en tilapia om en om bruin en gaar bakken, 1-2 min. aan elke kant. Dille fijnsnijden. Snijbonen en krieltjes mengen en bestrooien met zout, peper en dille. Groentemengsel over 4 borden verdelen. Vis erbij leggen, lepel mosterdsaus erover verdelen en rest saus erbij serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zak snijbonen
5 el vloeibare
1 duopak krieltjes
1 zakje witte saus
250 ml halfvolle melk
2 el grove mosterd
4 tilapiafilets
1 zakje verse dille