Mie met sesam-tonijn
Aan de slag
Mienestjes in 2 min. in water koken en met vork losmaken. Intussen stoneleeks schuin in dunne ringetjes snijden. Tonijnsteak droogdeppen en bestrooien met peper. Tonijn met 2 el marinade en 1 el olie besprenkelen. Sesamzaad op bord strooien. Aspergetips aan mie toevoegen en beide in nog 3 min. beetgaar koken. Tonijn in 3-4 min. bruin en vanbinnen rosé roosteren. Mie afgieten en 1 el marinade en stoneleeks erdoor scheppen. Mie met groente op bord scheppen. Tonijnsteak in sesamzaad drukken en erop leggen.
Mie met sesam-tonijn
hoofdgerecht
null personen
720 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Mienestjes in 2 min. in water koken en met vork losmaken. Intussen stoneleeks schuin in dunne ringetjes snijden. Tonijnsteak droogdeppen en bestrooien met peper. Tonijn met 2 el marinade en 1 el olie besprenkelen. Sesamzaad op bord strooien. Aspergetips aan mie toevoegen en beide in nog 3 min. beetgaar koken. Tonijn in 3-4 min. bruin en vanbinnen rosé roosteren. Mie afgieten en 1 el marinade en stoneleeks erdoor scheppen. Mie met groente op bord scheppen. Tonijnsteak in sesamzaad drukken en erop leggen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 g mienestjes
1 zakje stoneleeks
1 tonijnsteak
3 eetlepels teriyaki marinade
1 eetlepel olie
1 eetlepel geroosterde sesamzaadjes
1 bakje groene aspergetips