Rundvleesreepjes met romige peperpasta
bewaar
bewaar

Rundvleesreepjes met romige peperpasta

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Ui fijnsnipperen. Champignons schoonvegen en in kwarten snijden. Paprika wassen en in dunne reepjes snijden. Peterselie fijnsnijden. Farfalle volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. In wok olie verhitten en runderreepjes 3 min. roerbakken. Ui en champignons toevoegen en meebakken. Laatste moment paprika erdoor scheppen (enkele reepjes bewaren). Roomkaas mengen met gekleurde peper naar smaak en door farfalle scheppen. Pasta over vier borden verdelen. Vlees met groenten ernaast serveren. Gerecht met peterselie en rest van paprika bestrooien.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rundvleesreepjes met romige peperpasta

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig