Rundvleesreepjes met romige peperpasta
Aan de slag
Ui fijnsnipperen. Champignons schoonvegen en in kwarten snijden. Paprika wassen en in dunne reepjes snijden. Peterselie fijnsnijden. Farfalle volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. In wok olie verhitten en runderreepjes 3 min. roerbakken. Ui en champignons toevoegen en meebakken. Laatste moment paprika erdoor scheppen (enkele reepjes bewaren). Roomkaas mengen met gekleurde peper naar smaak en door farfalle scheppen. Pasta over vier borden verdelen. Vlees met groenten ernaast serveren. Gerecht met peterselie en rest van paprika bestrooien.
Rundvleesreepjes met romige peperpasta
hoofdgerecht
null personen
570 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Ui fijnsnipperen. Champignons schoonvegen en in kwarten snijden. Paprika wassen en in dunne reepjes snijden. Peterselie fijnsnijden. Farfalle volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. In wok olie verhitten en runderreepjes 3 min. roerbakken. Ui en champignons toevoegen en meebakken. Laatste moment paprika erdoor scheppen (enkele reepjes bewaren). Roomkaas mengen met gekleurde peper naar smaak en door farfalle scheppen. Pasta over vier borden verdelen. Vlees met groenten ernaast serveren. Gerecht met peterselie en rest van paprika bestrooien.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 ui
1 bakje champignons
1 rode paprika
1 zakje verse peterselie
300 g farfalle
4 eetlepels zonnebloemolie
1 schaaltje runderreepjes
250 g verse roomkaas
0 gekleurde peperkorells, gemalen
Dit heb je nodig
wok