Satéspiesjes met prei en pindasaus
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Satéballetjes in 8 porties verdelen en elke portie aan satéprikker rijgen. Grillpan voorverwarmen. Prei schoonmaken en in schuine stukken snijden. In pan boter smelten en prei 3 min. bakken. Bouillon erbij schenken en prei met deksel op pan 10 min. op laag vuur stoven. Satésaus met melk verwarmen.
Satéspiesjes met prei en pindasaus
hoofdgerecht
null personen
840 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Satéballetjes in 8 porties verdelen en elke portie aan satéprikker rijgen. Grillpan voorverwarmen. Prei schoonmaken en in schuine stukken snijden. In pan boter smelten en prei 3 min. bakken. Bouillon erbij schenken en prei met deksel op pan 10 min. op laag vuur stoven. Satésaus met melk verwarmen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g basmatirijst
400 g Garden Gourmet Indische balletjes
600 g verse preien
2 el ongezouten roomboter
250 ml groentebouillon van tablet
125 g satésaus
350 ml halfvolle melk
Dit heb je nodig
grillpan
sateprikker