Taugésalade met gegrilde tonijn
Aan de slag
In vergiet taugé met kokend water overgieten. Bosuitjes in ringetjes snijden. Paprika schoonmaken en zeer fijnsnijden. Van sesamolie, 2 el olijfolie, vissaus en honing dressing kloppen. Met zout en peper op smaak brengen. Grillpan verhitten. Tonijn in 8 reepjes snijden en met zout en peper bestrooien. Met rest van olie tonijn bestrijken en vis in 4 min. aan beide zijden vanbuiten bruin en vanbinnen rosé grillen. Taugé, bosui en dressing mengen, over vier borden verdelen en met paprika bestrooien. Tonijn over salade verdelen.
Taugésalade met gegrilde tonijn
voorgerecht
null personen
250 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In vergiet taugé met kokend water overgieten. Bosuitjes in ringetjes snijden. Paprika schoonmaken en zeer fijnsnijden. Van sesamolie, 2 el olijfolie, vissaus en honing dressing kloppen. Met zout en peper op smaak brengen. Grillpan verhitten. Tonijn in 8 reepjes snijden en met zout en peper bestrooien. Met rest van olie tonijn bestrijken en vis in 4 min. aan beide zijden vanbuiten bruin en vanbinnen rosé grillen. Taugé, bosui en dressing mengen, over vier borden verdelen en met paprika bestrooien. Tonijn over salade verdelen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 schaaltje taugé
3 bosuitjes
½ rode paprika
2 eetlepels sesamolie
3 eetlepels olijfolie
2 eetlepels vissaus
2 theelepels honing
2 schaaltjes tonijnsteak
Dit heb je nodig
grillpan