Roodbaarspakketjes met rode pesto en tomaat
Aan de slag
Aardappels schillen, in plakjes snijden, wassen en in weinig water met zout 7 min. voorkoken. Oven voorverwarmen op 175 ºC. Courgette en tomaten in dunne plakken snijden. Aardappelplakjes voorzichtig overdoen in vergiet en laten droogstomen. Vier grote stukken aluminiumfolie op werkvlak leggen. Aardappel en courgette om en om over aluminiumfolie verdelen. Tijm, zout en peper erover strooien en bedruppelen met olie. Roodbaarsfilet aan beide kanten bestrooien met zout en peper. Bovenkant dun bestrijken met pesto. Vis op aardappel-courgettestapeltjes leggen. Afdekken met tomaat. Pakketjes dichtvouwen, randen 2 keer omvouwen om lekken te voorkomen. Vispakketjes op bakplaat leggen en in 20-25 min. in oven gaar laten worden. Lekker met gemengde salade.
Roodbaarspakketjes met rode pesto en tomaat
hoofdgerecht
null personen
360 kcal
20 min. bereiden
25 min. wachten
Aan de slag
Aardappels schillen, in plakjes snijden, wassen en in weinig water met zout 7 min. voorkoken. Oven voorverwarmen op 175 ºC. Courgette en tomaten in dunne plakken snijden. Aardappelplakjes voorzichtig overdoen in vergiet en laten droogstomen. Vier grote stukken aluminiumfolie op werkvlak leggen. Aardappel en courgette om en om over aluminiumfolie verdelen. Tijm, zout en peper erover strooien en bedruppelen met olie. Roodbaarsfilet aan beide kanten bestrooien met zout en peper. Bovenkant dun bestrijken met pesto. Vis op aardappel-courgettestapeltjes leggen. Afdekken met tomaat. Pakketjes dichtvouwen, randen 2 keer omvouwen om lekken te voorkomen. Vispakketjes op bakplaat leggen en in 20-25 min. in oven gaar laten worden. Lekker met gemengde salade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
750 g aardappels
1 courgette
4 (roma)tomaten
1 theelepel gedroogde tijm
0 versgemalen zwarte peper
3 eetlepels olijfolie
4 stukken roodbaarsfilet
2 eetlepels rode pesto
Dit heb je nodig
aluminiumfolie of bakpapier