Noedels met tofu en omeletreepjes
Aan de slag
Verhit de olie in een wok. Bak de roerbakgroente en tofu 5 min. Klop de eieren los met zout en peper. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin een omelet van het eimengsel.
Bereid de zwarte pepersaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de saus door het groentemengsel. Schep de taugé en noedels door de groente.
Snijd de omelet in dunne reepjes. Serveer de noedels met omeletreepjes en cassavekroepoek.
Noedels met tofu en omeletreepjes
hoofdgerecht
null personen
815 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een wok. Bak de roerbakgroente en tofu 5 min. Klop de eieren los met zout en peper. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin een omelet van het eimengsel.
Bereid de zwarte pepersaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de saus door het groentemengsel. Schep de taugé en noedels door de groente.
Snijd de omelet in dunne reepjes. Serveer de noedels met omeletreepjes en cassavekroepoek.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 el zonnebloemolie
400 g verse oosterse wokgroenten
180 g roerbaktofu fijngekruid
3 middelgrote eieren
1 zakje zwarte pepersaus
125 g taugé
2 zakjes voorgegaarde dikke noedels
1 zakje cassavekroepoek
Dit heb je nodig
wok