Champignonbeignets in bierbeslag
bewaar
bewaar

Champignonbeignets in bierbeslag

Vega borrelhapje in een kwartiertje, het kan!

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de olie in een (frituur)pan tot 180 °C. De olie is heet genoeg als je er een stukje brood in doet en dit meteen begint te bruisen.

Doe ondertussen de bloem in een kom, voeg het ei en witbier toe en klop met een garde tot een glad beslag. Breng op smaak met het uienpoeder, knoflookpoeder, peper en zout. Boen de champignons schoon en snijd een ½ cm van het steeltje van elke champignon. Haal de champignons met een vork door het bierbeslag, zodat de alle champignons helemaal bedekt zijn met beslag.

Frituur in 3 delen in ca. 3 min. goudbruin en gaar. Laat uitlekken op keukenpapier. Serveer de champignon-beignets direct met de remoulademayonaise.

serveertipBestrooi voor wat extra kleur en smaak met verse platte peterselie.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Champignonbeignets in bierbeslag

Vega borrelhapje in een kwartiertje, het kan!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig