Hazenrugfilet, broccoli, peultjes en asperges
Aan de slag
Oven op 200 °C voorverwarmen. Aardappels schillen, in stukken snijden, wassen en in 20 min. gaarkoken. Hazenrugfilets elk in 6 gelijke stukken snijden (dunne punt tot 1 stuk dubbelvouwen). Vlees met peper bestrooien, met ham omwikkelen en op bakplaat of bakblik leggen. Vlees in oven in 10-12 min. bruin en vanbinnen rosé bakken. Cranberrycompote met port mengen en verwarmen. Stoomgroenten volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Aardappels afgieten en fijnstampen. Melk verwarmen en met boter door puree mengen. Hazenrugfilet met cranberrysaus, aardappelpuree en groenten serveren.
Hazenrugfilet, broccoli, peultjes en asperges
hoofdgerecht
null personen
485 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Oven op 200 °C voorverwarmen. Aardappels schillen, in stukken snijden, wassen en in 20 min. gaarkoken. Hazenrugfilets elk in 6 gelijke stukken snijden (dunne punt tot 1 stuk dubbelvouwen). Vlees met peper bestrooien, met ham omwikkelen en op bakplaat of bakblik leggen. Vlees in oven in 10-12 min. bruin en vanbinnen rosé bakken. Cranberrycompote met port mengen en verwarmen. Stoomgroenten volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Aardappels afgieten en fijnstampen. Melk verwarmen en met boter door puree mengen. Hazenrugfilet met cranberrysaus, aardappelpuree en groenten serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
600 g aardappels
2 hazenrugfilets
100 g Schwarzwalder schinken
1 pot cranberrycompote
50 ml rode port
2 zakken stoomgroenten broccoli, peultjes, aspergetips
150 ml melk
25 g boter