Hazenrugfilet, broccoli, peultjes en asperges
bewaar
bewaar

Hazenrugfilet, broccoli, peultjes en asperges

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Oven op 200 °C voorverwarmen. Aardappels schillen, in stukken snijden, wassen en in 20 min. gaarkoken. Hazenrugfilets elk in 6 gelijke stukken snijden (dunne punt tot 1 stuk dubbelvouwen). Vlees met peper bestrooien, met ham omwikkelen en op bakplaat of bakblik leggen. Vlees in oven in 10-12 min. bruin en vanbinnen rosé bakken. Cranberrycompote met port mengen en verwarmen. Stoomgroenten volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Aardappels afgieten en fijnstampen. Melk verwarmen en met boter door puree mengen. Hazenrugfilet met cranberrysaus, aardappelpuree en groenten serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Hazenrugfilet, broccoli, peultjes en asperges

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig