Rodekool-cranberrystamppot
Aan de slag
Aardappels schillen, wassen, in stukken snijden en in ca. 20 minuten gaarkoken. Quorn bestrooien met zout en peper. In koekenpan helft van boter verhitten en quornstukjes in ca. 4 minuten gaarbakken. In pan port, rodekool en cranberry-compote verwarmen. Aardappels fijnstampen met rest van boter. Koolmengsel en quorn door aardappels mengen. Stamppot op smaak brengen met zout en peper.
Rodekool-cranberrystamppot
hoofdgerecht
null personen
545 kcal
35 min. bereiden
Aan de slag
Aardappels schillen, wassen, in stukken snijden en in ca. 20 minuten gaarkoken. Quorn bestrooien met zout en peper. In koekenpan helft van boter verhitten en quornstukjes in ca. 4 minuten gaarbakken. In pan port, rodekool en cranberry-compote verwarmen. Aardappels fijnstampen met rest van boter. Koolmengsel en quorn door aardappels mengen. Stamppot op smaak brengen met zout en peper.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 kilo aardappels
50 g boter of margarine
2 bakjes Quorn-stukjes
50 ml port
1 zak rode kool met appel
150 g cranberrycompote