Rodekool-cranberrystamppot
bewaar
bewaar

Rodekool-cranberrystamppot

35 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Aardappels schillen, wassen, in stukken snijden en in ca. 20 minuten gaarkoken. Quorn bestrooien met zout en peper. In koekenpan helft van boter verhitten en quornstukjes in ca. 4 minuten gaarbakken. In pan port, rodekool en cranberry-compote verwarmen. Aardappels fijnstampen met rest van boter. Koolmengsel en quorn door aardappels mengen. Stamppot op smaak brengen met zout en peper.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rodekool-cranberrystamppot

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig