Rodekool met zuidvruchtenjus
Aan de slag
Aardappels schillen, wassen en in 20 min. gaar koken. In koekenpan boter verhitten en worst in 20 min. gaarbakken. Kool volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Ui pellen en snipperen. Tutti frutti in stukjes snijden. Worst uit pan halen. In braadvet ui fruiten. Aan braadvet 150 ml water, jus smaakmaker en tutti frutti toevoegen. Jus al roerend aan de kook brengen. Rode kool met aardappels, worst en jus serveren.
Rodekool met zuidvruchtenjus
hoofdgerecht
null personen
650 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Aardappels schillen, wassen en in 20 min. gaar koken. In koekenpan boter verhitten en worst in 20 min. gaarbakken. Kool volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Ui pellen en snipperen. Tutti frutti in stukjes snijden. Worst uit pan halen. In braadvet ui fruiten. Aan braadvet 150 ml water, jus smaakmaker en tutti frutti toevoegen. Jus al roerend aan de kook brengen. Rode kool met aardappels, worst en jus serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
800 g kruimige aardappels
50 g boter
1 ui
4 runderbraadworsten
1 zak rode kool met appel
100 g tutti frutti
2 eetlepels jus smaakmaker naturel