Kaasfondue met zachte geitenkaas
Aan de slag
In fonduepan witte wijn verwarmen. Geitenkaas in stukjes snijden. Geitenkaas en jonge kaas in warme wijn laten smelten (wijn niet laten koken). Sherry met maizena tot papje roeren en door gesmolten kaas roeren. Goed roeren tot gladde kaasfondue ontstaat. Fondue met peper op smaak brengen. Bieslook fijnknippen en over fondue strooien. Kaasfondue aan tafel warmhouden op rechaud. Stokbrood in stukjes snijden. Aan tafel broodstukjes en tomaatjes in kaasfondue dopen. Lekker met gemengde salade en vinaigrette.
Kaasfondue met zachte geitenkaas
hoofdgerecht
null personen
725 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In fonduepan witte wijn verwarmen. Geitenkaas in stukjes snijden. Geitenkaas en jonge kaas in warme wijn laten smelten (wijn niet laten koken). Sherry met maizena tot papje roeren en door gesmolten kaas roeren. Goed roeren tot gladde kaasfondue ontstaat. Fondue met peper op smaak brengen. Bieslook fijnknippen en over fondue strooien. Kaasfondue aan tafel warmhouden op rechaud. Stokbrood in stukjes snijden. Aan tafel broodstukjes en tomaatjes in kaasfondue dopen. Lekker met gemengde salade en vinaigrette.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 ml droge witte wijn
300 g zachte geitenkaas
2 zakjes gemalen jonge kaas
2 el sherry
2 el maizena
½ zakje verse bieslook
1 bruin stokbrood
2 bakjes cherry tomaten
Dit heb je nodig
caquelon