Ratatouille-pastasalade met vinaigrette
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 ºC. Groenten schoonmaken, in stukjes snijden en in met olie ingevette ovenschaal doen. Knoflook (uit pakket) boven schaaltje met olie uitpersen. Tijm (uit pakket), gedroogde tijm, peper en zout toevoegen en knoflookolie over groenten druppelen. Groenten in midden van oven 20 min. roosteren, halverwege omscheppen. Pasta volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken, in vergiet afspoelen met koud water en laten afkoelen. Olijven halveren. Kaasblokjes verkruimelen. In grote schaal pasta, groenten, olijven, kaas en dressing mengen. Lekker met ciabattabrood.
Ratatouille-pastasalade met vinaigrette
hoofdgerecht
null personen
605 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 ºC. Groenten schoonmaken, in stukjes snijden en in met olie ingevette ovenschaal doen. Knoflook (uit pakket) boven schaaltje met olie uitpersen. Tijm (uit pakket), gedroogde tijm, peper en zout toevoegen en knoflookolie over groenten druppelen. Groenten in midden van oven 20 min. roosteren, halverwege omscheppen. Pasta volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken, in vergiet afspoelen met koud water en laten afkoelen. Olijven halveren. Kaasblokjes verkruimelen. In grote schaal pasta, groenten, olijven, kaas en dressing mengen. Lekker met ciabattabrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 ratatouillepakket
4 el olijfolie
1 tl gedroogde tijm
300 g farfalle
50 g zwarte olijven
200 g witte kaasblokjes
6 eetlepels balsamicodressing
Dit heb je nodig
grote ovenschaal