Penne met paprika en kaas
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Pureer de helft van de paprika's in de blender en meng de knoflook, het paprikapoeder, de Italiaanse kruiden en 4 el olie van de kaasblokjes erdoor. Voeg peper en zout naar smaak toe. Snijd de rest van de paprika's in repen. Giet de pasta af en roer de paprikasaus erdoor. Schep de paprikarepen, kaasblokjes en olijven erdoor en schep de pasta in de ingevette ovenschaal. Laat de pasta in de oven in 25 min. door en door heet worden en de kaas smelten. Lekker met een groene salade.
Penne met paprika en kaas
hoofdgerecht
null personen
570 kcal
20 min. bereiden
25 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Pureer de helft van de paprika's in de blender en meng de knoflook, het paprikapoeder, de Italiaanse kruiden en 4 el olie van de kaasblokjes erdoor. Voeg peper en zout naar smaak toe. Snijd de rest van de paprika's in repen. Giet de pasta af en roer de paprikasaus erdoor. Schep de paprikarepen, kaasblokjes en olijven erdoor en schep de pasta in de ingevette ovenschaal. Laat de pasta in de oven in 25 min. door en door heet worden en de kaas smelten. Lekker met een groene salade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g penne
2 potten gegrilde paprika's
1 teen knoflook
2 tl paprikapoeder
1 el gedroogde Italiaanse keukenkruiden
1 potje witte kaasblokjes
½ potje zwarte olijven
Dit heb je nodig
blender
lage ovenschaal (20 x 30 cm)