Penne met paprika en kaas
bewaar
bewaar

Penne met paprika en kaas

20 min. bereiden / 25 min. wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Pureer de helft van de paprika's in de blender en meng de knoflook, het paprikapoeder, de Italiaanse kruiden en 4 el olie van de kaasblokjes erdoor. Voeg peper en zout naar smaak toe. Snijd de rest van de paprika's in repen. Giet de pasta af en roer de paprikasaus erdoor. Schep de paprikarepen, kaasblokjes en olijven erdoor en schep de pasta in de ingevette ovenschaal. Laat de pasta in de oven in 25 min. door en door heet worden en de kaas smelten. Lekker met een groene salade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Penne met paprika en kaas

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig