Paddestoeltimbaaltjes
Aan de slag
Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes. Snijd de bosui in ringetjes. Snijd de knoflook en selderij fijn.
Verhit de boter in een hapjespan en bak de bosui, paddenstoelen en knoflook op laag vuur 10 min. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de wijn toe en laat het vocht op hoog vuur verdampen. Roer de tijm en selderij door het paddenstoelenmengsel en neem de pan van het vuur.
Maak laagjes in de soufflévormpjes van het paddenstoelenmengsel en de gormas, eindig met de paddenstoelen. Druk het geheel licht aan en keer de timbaaltjes om op de borden.
Paddestoeltimbaaltjes
bijgerecht
null personen
165 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes. Snijd de bosui in ringetjes. Snijd de knoflook en selderij fijn.
Verhit de boter in een hapjespan en bak de bosui, paddenstoelen en knoflook op laag vuur 10 min. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de wijn toe en laat het vocht op hoog vuur verdampen. Roer de tijm en selderij door het paddenstoelenmengsel en neem de pan van het vuur.
Maak laagjes in de soufflévormpjes van het paddenstoelenmengsel en de gormas, eindig met de paddenstoelen. Druk het geheel licht aan en keer de timbaaltjes om op de borden.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g kastanjechampignons
2 bosuitjes
1 teen knoflook
5 verse selderij
25 g ongezouten roomboter
60 ml droge witte wijn
1 el gedroogde tijm
100 g gormas kaas 70+
Dit heb je nodig
ramequins (kleine ovenschaaltjes, Ø 9 cm)