Kalfsoesters met tortellini
Aan de slag
Verdeel de broccoli in roosjes, snijd de stelen in stukjes en kook in 8 min. beetgaar. Verwarm de pasta met olijfolie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Wrijf de kalfsoesters met peper in.
Verhit de boter in een koekenpan en bak de kalfsoester in 2-3 min. vanbuiten bruin en vanbinnen rosé. Snijd de tomaat in reepjes. Roer de rucolapesto en tomaatreepjes door de pasta. Verdeel de tortelli, broccoli en kalfsoesters over de borden.
Kalfsoesters met tortellini
hoofdgerecht
null personen
905 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verdeel de broccoli in roosjes, snijd de stelen in stukjes en kook in 8 min. beetgaar. Verwarm de pasta met olijfolie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Wrijf de kalfsoesters met peper in.
Verhit de boter in een koekenpan en bak de kalfsoester in 2-3 min. vanbuiten bruin en vanbinnen rosé. Snijd de tomaat in reepjes. Roer de rucolapesto en tomaatreepjes door de pasta. Verdeel de tortelli, broccoli en kalfsoesters over de borden.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
800 g broccoli
250 g verse tortelli parmigiani
2 el traditionele olijfolie
4 kalfsoesters
25 g ongezouten roomboter
6 zongedroogde tomaten in olie
150 g rucolapesto