Lamsvlees met paddestoelensaus
Aan de slag
Sperziebonen schoonmaken en in 8 min. beetgaar koken. In koekenpan spekreepjes uitbakken en laten uitlekken op keukenpapier. In steelpan saus met helft van boter volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Spekreepjes en tijm door saus roeren. In koekenpan rest van boter verhitten. Koteletjes met zout en peper bestrooien en in 5 min. van buiten bruin en vanbinnen rosé bakken. Aardappelkroketjes 4 min. op 175 ºC frituren. Koteletjes met saus, aardappelkroketjes en sperziebonen serveren.
Lamsvlees met paddestoelensaus
hoofdgerecht
null personen
870 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Sperziebonen schoonmaken en in 8 min. beetgaar koken. In koekenpan spekreepjes uitbakken en laten uitlekken op keukenpapier. In steelpan saus met helft van boter volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Spekreepjes en tijm door saus roeren. In koekenpan rest van boter verhitten. Koteletjes met zout en peper bestrooien en in 5 min. van buiten bruin en vanbinnen rosé bakken. Aardappelkroketjes 4 min. op 175 ºC frituren. Koteletjes met saus, aardappelkroketjes en sperziebonen serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
800 g sperziebonen
½ duobakje magere spekreepjes
1 doosje seizoenssaus room-cognac met paddestoelen
50 g boter
1 theelepel gedroogde tijm
8 lamskoteletjes
1 zak aardappelkroketjes
Dit heb je nodig
frituurpan