Kalfsoester met tonijnsalsa
bewaar
bewaar

Kalfsoester met tonijnsalsa

30 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 250 ºC en kroketjes volgens gebruiksaanwijzing bakken. Sperziebonen schoonmaken en in 7 min. beetgaar koken. In koekenpan boter verhitten en kalfsoesters in 6 min. bruin en gaar bakken. Kalfsoesters na bakken met zout en peper bestrooien. Tonijn afgieten en met mayonaise en kappertjes mengen. Met zout en peper op smaak brengen. Kalfsoesters met tonijnsalsa, sperziebonen en kroketjes serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kalfsoester met tonijnsalsa

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig