Ravioli rossi met kalfsoester en saliejus
Aan de slag
In pan ruim water met wat zout aan de kook brengen. In droge koekenpan pijnboompitten goudbruin roosteren. Kalfsoesters inwrijven met peper. In diepe koekenpan boter en olie verhitten en kalfsoesters in 5 min. rondom bruin en vanbinnen rosé bakken. Vlees op bord leggen, bestrooien met zout en onder aluminiumfolie warmhouden. Salie en knoflook door bakvet roeren en 1-2 min. zachtjes bakken. Balsamicoazijn erdoor roeren en snel laten verdampen. Marsala toevoegen en op hoog vuur iets laten inkoken, tot lichtgebonden jus. Ravioli volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Voorzichtig afgieten en door saliejus scheppen. Ravioli over twee borden verdelen en bestrooien met pijnboompitten. Kalfsoesters ernaast leggen. Lekker met rucolasalade met artisjokharten.
Ravioli rossi met kalfsoester en saliejus
hoofdgerecht
null personen
705 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In pan ruim water met wat zout aan de kook brengen. In droge koekenpan pijnboompitten goudbruin roosteren. Kalfsoesters inwrijven met peper. In diepe koekenpan boter en olie verhitten en kalfsoesters in 5 min. rondom bruin en vanbinnen rosé bakken. Vlees op bord leggen, bestrooien met zout en onder aluminiumfolie warmhouden. Salie en knoflook door bakvet roeren en 1-2 min. zachtjes bakken. Balsamicoazijn erdoor roeren en snel laten verdampen. Marsala toevoegen en op hoog vuur iets laten inkoken, tot lichtgebonden jus. Ravioli volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Voorzichtig afgieten en door saliejus scheppen. Ravioli over twee borden verdelen en bestrooien met pijnboompitten. Kalfsoesters ernaast leggen. Lekker met rucolasalade met artisjokharten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 eetlepels pijnboompitten
2 kalfsoesters
25 g boter
2 eetlepels olijfolie
2 theelepels gedroogde salie
3 teentjes knoflook
1 eetlepel balsamicoazijn
150 g Marsala
1 bak ravioli rossi
Dit heb je nodig
aluminiumfolie