Ravioli met rosbief en sinaasappel
bewaar
bewaar

Ravioli met rosbief en sinaasappel

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Ravioli in ruime pan in 8 min. gaarkoken. Broccoli in weinig water met zout in 4 min. beetgaar koken en afgieten. Sinaasappels dik schillen en boven schaal (om sap op te vangen) partjes tussen vliezen uitsnijden. Tapenade, olie en kruiden door sap roeren. Ravioli en broccoli laten uitlekken. Ravioli mengen met broccoli, rosbief, sinaasappelpartjes en dressing. Op smaak brengen met zout en peper. Ravioli over vier borden verdelen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ravioli met rosbief en sinaasappel

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig