Pestopannenkoek met mozzarella
Aan de slag
Sla schoonmaken, in reepjes snijden en dressing erdoor scheppen. Mozzarella in plakjes snijden. Pannenkoekbeslag volgens gebruiksaanwijzing met 500 ml water maken. Pesto erdoor roeren. Boter in grote koekenpan verhitten en in totaal 4 pannenkoeken bakken. Pannenkoeken uit pan nemen, met mozzarella beleggen, met kappertjes bestrooien, dubbelklappen en warmhouden. Pannenkoeken met salade serveren.
Pestopannenkoek met mozzarella
hoofdgerecht
null personen
650 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Sla schoonmaken, in reepjes snijden en dressing erdoor scheppen. Mozzarella in plakjes snijden. Pannenkoekbeslag volgens gebruiksaanwijzing met 500 ml water maken. Pesto erdoor roeren. Boter in grote koekenpan verhitten en in totaal 4 pannenkoeken bakken. Pannenkoeken uit pan nemen, met mozzarella beleggen, met kappertjes bestrooien, dubbelklappen en warmhouden. Pannenkoeken met salade serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 krop ijsbergsla
5 eetlepels balsamicodressing
2 bolletjes mozzarella
½ pak pannenkoekenmix
1 potje pesto genovese
2 eetlepels boter
2 eetlepels kappertjes