Wentelteefjes van suikerbrood
bewaar
bewaar

Wentelteefjes van suikerbrood

Door je wentelteefjes van suikerbrood te maken worden ze nóg lekkerder. Een heerlijk oudhollands verwenontbijt of snel dessert!

15 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Klop in een diep bord de eieren met de melk en kaneel los. Wentel de sneetjes brood in het ei-melkmengsel en laat het er kort in liggen, zodat het brood het mengsel kan opnemen.

Verhit de helft van de boter in een ruime koekenpan en bak de helft van de wentelteefjes in 4 min. goudbruin. Keer halverwege. Houd de gebakken wentelteefjes eventueel warm onder aluminiumfolie. Herhaal met de rest van het brood.

Snijd de wentelteefjes schuin doormidden en serveer op een mooie schaal.

combinatietipLekker met wat volle kwark en stukjes nectarine of mango en blaadjes munt.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Wentelteefjes van suikerbrood

Door je wentelteefjes van suikerbrood te maken worden ze nóg lekkerder. Een heerlijk oudhollands verwenontbijt of snel dessert!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig