Roodfruitcoupe met witte-chocoladeroom
bewaar
bewaar

Roodfruitcoupe met witte-chocoladeroom

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

In kom aardbeien, frambozen en bramen voorzichtig door elkaar scheppen. Boven steelpan 100 g chocolade in stukjes breken. Steelpan in pan met kokend water hangen en chocolade al roerend laten smelten. In andere kom slagroom bijna stijf kloppen. Gesmolten chocolade er voorzichtig door spatelen. Van rest van chocolade met dunschiller krullen schaven. Yoghurt over vier coupes verdelen en fruit erop leggen. Chocoladeroom erop scheppen. Garneren met chocoladekrullen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Roodfruitcoupe met witte-chocoladeroom

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig