Wokschotel met bamboescheuten
bewaar
bewaar

Wokschotel met bamboescheuten

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Hamlappen in stukjes snijden en met sojasaus in kom doen. Knoflook pellen, boven vlees uitpersen en goed mengen. Vlees 10 min. marineren. Peultjes schoonmaken. Bamboescheuten laten uitlekken. In wok olie verhitten en vlees met marinade 5 min. roerbakken. Peultjes en bamboescheuten toevoegen en 3 min. meebakken. Vleesschotel met rijst en rijsttafelmix serveren. Lekker met komkommersalade en ketjapdressing.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Wokschotel met bamboescheuten

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig