Japanse wokschotel met tofu
Aan de slag
Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op verpakking. Snijd de tofu in blokjes en leg in de woksaus. Pers de knoflook erboven uit. Laat de bamboescheuten uitlekken.
Verhit de olie in een wok. Bak de tofu in 3 min., neem uit de pan en houd warm. Voeg wokgroente en marinade toe (van tofu) toe en roerbak 2 min. Voeg de boemboescheuten toe en roerbak 4 min. Voeg de mihoen toe en bak 2 min. voorzichtig mee. Serveer de wokschotel met kroepoek.
Japanse wokschotel met tofu
hoofdgerecht
null personen
540 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op verpakking. Snijd de tofu in blokjes en leg in de woksaus. Pers de knoflook erboven uit. Laat de bamboescheuten uitlekken.
Verhit de olie in een wok. Bak de tofu in 3 min., neem uit de pan en houd warm. Voeg wokgroente en marinade toe (van tofu) toe en roerbak 2 min. Voeg de boemboescheuten toe en roerbak 4 min. Voeg de mihoen toe en bak 2 min. voorzichtig mee. Serveer de wokschotel met kroepoek.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g mihoen
375 g tofu naturel
150 ml verse woksaus sesam-soja
2 tenen knoflook
230 g bamboescheuten
3 el zonnebloemolie
400 g Chinese wokgroente kool & sugarsnaps
1 zak cassavekroepoek
Dit heb je nodig
wok