Victoriabaarsfilet in witte wijn
bewaar
bewaar

Victoriabaarsfilet in witte wijn

30 min. bereiden

11 ingrediënten

Aan de slag

Vis in 4 gelijke stukken verdelen en droogdeppen. Vis met mespunt zout, peper en bloem bestrooien. In koekenpan met antiaanbaklaag 1 el olie verhitten en vis in 8 min. gaar bakken, halverwege keren. Vis in diepe schaal overdoen. In koekenpan 1 el olie verwarmen en ui, knoflook en winterpeen goudbruin fruiten. Groenten uit pan nemen en op vis leggen. Helft van peterselie over groenten strooien. Ansjovis in koekenpan in rest van olie fruiten. Wijn erbij schenken, laurierblad toevoegen en geheel aan de kook brengen. Wijnmengsel 10 min. koken en op smaak brengen met peper. Wijnmengsel over vis schenken, geheel laten afkoelen en vis in marinade in minstens 24 uur in koelkast bewaren.

Rucola over borden verdelen en vis erop leggen. Ui, knoflook en winterpeen erop scheppen. Enkele eetlepels marinade erover schenken. Rest van peterselie erover strooien.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Victoriabaarsfilet in witte wijn

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig