Tomatensoep met blauwaderkaas
Aan de slag
Prei schoonmaken en in dunne ringen snijden. Knoflook pellen en snipperen. Tomaten in blokjes snijden. In soeppan prei en knoflook in 2 min. fruiten. Tomaten toevoegen en 5 min. meebakken. Soepbasis erbij schenken. Soep door en door verwarmen. Kaas verkruimelen. Peterselie fijnhakken. Soep in vier kommen scheppen en kaas en peterselie erover strooien. Soep met stokbrood serveren.
Tomatensoep met blauwaderkaas
hoofdgerecht
null personen
515 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Prei schoonmaken en in dunne ringen snijden. Knoflook pellen en snipperen. Tomaten in blokjes snijden. In soeppan prei en knoflook in 2 min. fruiten. Tomaten toevoegen en 5 min. meebakken. Soepbasis erbij schenken. Soep door en door verwarmen. Kaas verkruimelen. Peterselie fijnhakken. Soep in vier kommen scheppen en kaas en peterselie erover strooien. Soep met stokbrood serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 dunne preien
1 teentje knoflook
4 tomaten
2 eetlepels olijfolie
1 pak soepbasis tomaat
1 bruin stokbrood
150 g blauwaderkaas
½ zakje verse peterselie