Vegetarische Chinese tomatensoep
Aan de slag
Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes. Snijd de bosui in ringetjes. Verhit de olie in een soeppan en bak de roerbakreepjes 5 min. Voeg de soepbasis, gemberpoeder, champignons en ¾ van de bosuitjes erbij.
Breng het geheel op matig vuur aan de kook en laat 5 min. zachtjes koken. Breng op smaak met ketjap, peper en zout. Schep de soep in kommen en garneer met de rest van de bosuitjes. Serveer met de kroepoek.
Vegetarische Chinese tomatensoep
hoofdgerecht
null personen
430 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes. Snijd de bosui in ringetjes. Verhit de olie in een soeppan en bak de roerbakreepjes 5 min. Voeg de soepbasis, gemberpoeder, champignons en ¾ van de bosuitjes erbij.
Breng het geheel op matig vuur aan de kook en laat 5 min. zachtjes koken. Breng op smaak met ketjap, peper en zout. Schep de soep in kommen en garneer met de rest van de bosuitjes. Serveer met de kroepoek.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g kastanjechampignons
3 bosuien
2 el zonnebloemolie
180 g tofu roerbakreepjes
1 l soepbasis tomaat
1 mespunt gemalen gember
2 el ketjap manis
120 g cassave kroepoek