IJsschuim met rode bessen
Aan de slag
Ris de bessen van de takjes. Verwarm de grill voor. Klop de eiwitten stijf en voeg de poedersuiker en in delen aan toe totdat het eiwit zeer stijf is. Beleg de ovenschaal met de helft van de plakjes cake en besprenkel eventueel met de helft van de breezer. Schep het ijs erop en dek af met de rest van de cake. Besprenkel eventueel met de rest van de breezer. Bestrijk de cake met eiwit en laat onder een zeer hete grill in 1 min. het schuim bruin kleuren. Bestrooi de cake met rode bessen.
IJsschuim met rode bessen
nagerecht
null personen
335 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Ris de bessen van de takjes. Verwarm de grill voor. Klop de eiwitten stijf en voeg de poedersuiker en in delen aan toe totdat het eiwit zeer stijf is. Beleg de ovenschaal met de helft van de plakjes cake en besprenkel eventueel met de helft van de breezer. Schep het ijs erop en dek af met de rest van de cake. Besprenkel eventueel met de rest van de breezer. Bestrijk de cake met eiwit en laat onder een zeer hete grill in 1 min. het schuim bruin kleuren. Bestrooi de cake met rode bessen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 takjes verse rode bessen
3 eiwitten
150 g poedersuiker
8 plakjes cake
5 el breezer cranberry
500 ml roomijs
Dit heb je nodig
rechthoekige ovenschaal (ca. 22 x 17 cm)