Cool Cranberry Breezer en Strawberry Daiquiri
10 min. bereiden / 3 uur wachten
11 ingrediënten
Aan de slag
Cool Cranberry Breezer (links):
Ris minstens drie uur van tevoren met een vork de bessen van de takjes, was ze in een zeef en spreid ze uit op een plat bord. Zet het bord in de vriezer, zodat de besjes los van elkaar bevriezen. Verdeel de bevroren besjes over acht hoge glazen. Verdeel de breezer over de glazen en vul aan met Spa & Fruit. Direct serveren. Vervang voor een alcoholvrije cocktail (een 'mocktail') de Breezer door Cranberry Classic (fles).
Strawberry Daiquiri (rechts):
Maak met behulp van een speciale 'icecrusher', blender of keukenmachine ijsgruis van 16 ijsblokjes (of pak ze in een schone theedoek en sla ze met een hamer of deegroller tot gruis). Meng in een hoge schenkkan het sinaasappel-aardbeiensap, rum, limoenensap en poedersuiker. Voeg het ijsgruis toe en roer de cocktail nogmaals goed door. Verdeel de cocktail over acht wijde glazen en garneer met een aardbeitje op de rand. Direct serveren.
Cool Cranberry Breezer en Strawberry Daiquiri
null personen
10 min. bereiden
180 min. wachten
Aan de slag
Cool Cranberry Breezer (links):
Ris minstens drie uur van tevoren met een vork de bessen van de takjes, was ze in een zeef en spreid ze uit op een plat bord. Zet het bord in de vriezer, zodat de besjes los van elkaar bevriezen. Verdeel de bevroren besjes over acht hoge glazen. Verdeel de breezer over de glazen en vul aan met Spa & Fruit. Direct serveren. Vervang voor een alcoholvrije cocktail (een 'mocktail') de Breezer door Cranberry Classic (fles).
Strawberry Daiquiri (rechts):
Maak met behulp van een speciale 'icecrusher', blender of keukenmachine ijsgruis van 16 ijsblokjes (of pak ze in een schone theedoek en sla ze met een hamer of deegroller tot gruis). Meng in een hoge schenkkan het sinaasappel-aardbeiensap, rum, limoenensap en poedersuiker. Voeg het ijsgruis toe en roer de cocktail nogmaals goed door. Verdeel de cocktail over acht wijde glazen en garneer met een aardbeitje op de rand. Direct serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
0 Cool Cranberry Breezer (links):
1 bakje rode bessen
1 fles Bacardi Breezer Cranberry Max
½ fles Spa & Fruit appel
0 Strawberry Daiquiri (rechts):
16 ijsblokjes
1 l sinaasappel-aardbeisap
400 ml witte rum
2 limoenen
2 eetlepels poedersuiker
8 kleine aardbeien
Dit heb je nodig
8 hoge glazen
8 wijde glazen
blender of keukenmachine