Aardbeiensorbet
Aan de slag
Aardbeien wassen en schoonmaken (4 mooie aardbeien apart houden). Helft van aardbeien in stukjes snijden. Rest van aardbeien met dubbeldrank tot saus pureren. In vier ijscoupes ijs en aardbeistukjes verdelen. Saus erover gieten. Sorbet met aardbeien, ijswafels en toef slagroom garneren.
Aardbeiensorbet
nagerecht
null personen
265 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Aardbeien wassen en schoonmaken (4 mooie aardbeien apart houden). Helft van aardbeien in stukjes snijden. Rest van aardbeien met dubbeldrank tot saus pureren. In vier ijscoupes ijs en aardbeistukjes verdelen. Saus erover gieten. Sorbet met aardbeien, ijswafels en toef slagroom garneren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 doosjes Hollandse aardbeien
200 ml dubbeldrank sinaasappel/perzik
500 ml vanilleroomijs
4 ijswafeltjes
0 spuitbus slagroom
Dit heb je nodig
ijscoupes