Sangria-ijsjes
bewaar
bewaar

Sangria-ijsjes

Fan van de Spaanse, zomerse 'cocktail' sangria? Maak dan ook eens deze sangria-ijsjes met mango en aardbeien. Liever een alcoholvrije variant? Dat kan met dit recept ook heel gemakkelijk.

15 min. bereiden / 4 uur wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de (ongeschilde) perzik in dunne plakken. Schil de mango en snijd ¼ van het vruchtvlees in dunne plakjes, de rest gebruik je niet. Snijd de aardbeien in kwarten. Snijd de sinaasappel in dunne halve plakken. Verdeel het fruit over de ijsvormpjes

Meng in een maatbeker de witte wijn, sinaasappellikeur en lemon & lime en schenk het mengsel bij het fruit in de ijsvormpjes. Zet de ijsjes minimaal 4 uur in de vriezer. Haal uit de vriezer. Hou de ijsjes even onder warm stromend water om ze makkelijker uit de vormpjes te krijgen.

variatietipVervang voor een alcoholvrije versie de wijn en likeur door evenveel lemon & lime.
resttipVries de rest van de mangostukjes in om te gebruiken in een smoothie.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Sangria-ijsjes

Fan van de Spaanse, zomerse 'cocktail' sangria? Maak dan ook eens deze sangria-ijsjes met mango en aardbeien. Liever een alcoholvrije variant? Dat kan met dit recept ook heel gemakkelijk.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig