Sangria-ijsjes
Fan van de Spaanse, zomerse 'cocktail' sangria? Maak dan ook eens deze sangria-ijsjes met mango en aardbeien. Liever een alcoholvrije variant? Dat kan met dit recept ook heel gemakkelijk.
Aan de slag
Snijd de (ongeschilde) perzik in dunne plakken. Schil de mango en snijd ¼ van het vruchtvlees in dunne plakjes, de rest gebruik je niet. Snijd de aardbeien in kwarten. Snijd de sinaasappel in dunne halve plakken. Verdeel het fruit over de ijsvormpjes
Meng in een maatbeker de witte wijn, sinaasappellikeur en lemon & lime en schenk het mengsel bij het fruit in de ijsvormpjes. Zet de ijsjes minimaal 4 uur in de vriezer. Haal uit de vriezer. Hou de ijsjes even onder warm stromend water om ze makkelijker uit de vormpjes te krijgen.
Sangria-ijsjes
Fan van de Spaanse, zomerse 'cocktail' sangria? Maak dan ook eens deze sangria-ijsjes met mango en aardbeien. Liever een alcoholvrije variant? Dat kan met dit recept ook heel gemakkelijk.
null porties
85 kcal
15 min. bereiden
240 min. wachten
Aan de slag
Snijd de (ongeschilde) perzik in dunne plakken. Schil de mango en snijd ¼ van het vruchtvlees in dunne plakjes, de rest gebruik je niet. Snijd de aardbeien in kwarten. Snijd de sinaasappel in dunne halve plakken. Verdeel het fruit over de ijsvormpjes
Meng in een maatbeker de witte wijn, sinaasappellikeur en lemon & lime en schenk het mengsel bij het fruit in de ijsvormpjes. Zet de ijsjes minimaal 4 uur in de vriezer. Haal uit de vriezer. Hou de ijsjes even onder warm stromend water om ze makkelijker uit de vormpjes te krijgen.
variatietip:
resttip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ perzik
1 eetrijpe mango
8 aardbeien
½ sinaasappel
160 ml Spaanse witte wijn
80 ml sinaasappellikeur
80 ml lemon & lime
Dit heb je nodig
ijsvormpjes