Currypita's met kalkoenfilet
Aan de slag
Currypasta en helft van yoghurt mengen. Kalkoenfilet in blokjes snijden en door yoghurtmengsel scheppen. Kalkoenmengsel 15 min. in koelkast laten marineren. In braadpan olie verhitten en kalkoen 1 min. bakken. Prei toevoegen en 2 min. bakken. 200 ml water toevoegen en 10 min. laten sudderen. Broodjes volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Tomaten in plakjes snijden en met dressing mengen. Rest van yoghurt door kalkoenmengsel roeren. Broodjes met kalkoenmengsel vullen en met tomatensalade serveren.
Currypita's met kalkoenfilet
hoofdgerecht
null personen
550 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Currypasta en helft van yoghurt mengen. Kalkoenfilet in blokjes snijden en door yoghurtmengsel scheppen. Kalkoenmengsel 15 min. in koelkast laten marineren. In braadpan olie verhitten en kalkoen 1 min. bakken. Prei toevoegen en 2 min. bakken. 200 ml water toevoegen en 10 min. laten sudderen. Broodjes volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Tomaten in plakjes snijden en met dressing mengen. Rest van yoghurt door kalkoenmengsel roeren. Broodjes met kalkoenmengsel vullen en met tomatensalade serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pakje tikka massala currypasta
60 ml yoghurt
1 schaaltje kalkoenfilet
4 eetlepels zonnebloemolie
1 zak panklare prei
1 pak shoarmabroodjes
4 trostomaten
4 eetlepels sladressing naturel