Pastasalade met zongedroogde tomaat
Aan de slag
Kook de pasta in 7 min. beetgaar. Spoel de pasta met koud water af en laat uitlekken. Verdeel de broccoli in kleine roosjes, snijd de stelen in kleine stukjes en kook de broccoli in 5 min. beetgaar. Spoel af onder koud water en laat uitlekken.
Dep de tomaten droog en snijd in reepjes. Snijd de geitenkaas in stukjes en de olijven in ringetjes. Meng de pasta met de broccoli, tomaatreepjes, olijven, kaas en olie. Breng op smaak met peper en zout.
Pastasalade met zongedroogde tomaat
hoofdgerecht
null personen
725 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta in 7 min. beetgaar. Spoel de pasta met koud water af en laat uitlekken. Verdeel de broccoli in kleine roosjes, snijd de stelen in kleine stukjes en kook de broccoli in 5 min. beetgaar. Spoel af onder koud water en laat uitlekken.
Dep de tomaten droog en snijd in reepjes. Snijd de geitenkaas in stukjes en de olijven in ringetjes. Meng de pasta met de broccoli, tomaatreepjes, olijven, kaas en olie. Breng op smaak met peper en zout.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g schelpjespasta
600 g broccoli
150 g zongedroogde tomaten in pot
250 g zachte geitenkaas
10 zwarte olijven zonder pit
4 el olijfolie extra vierge met knoflook en chilipeper