In port gemarineerde kersen met limoen-mascarpone
bewaar
bewaar

In port gemarineerde kersen met limoen-mascarpone

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kersen marineren in port en 2 el suiker. In droge koekenpan pistachenootjes licht roosteren. Laten afkoelen en nootjes fijnhakken. Citroen en limoen schoonboenen en schillen raspen. Limoen uitpersen. In kom slagroom opkloppen met 2 el suiker. Mascarpone losroeren met rasp en limoensap. Slagroom erdoor mengen en eventueel extra suiker toevoegen. Kersen met port over vier coupes verdelen. Mascarpone erop scheppen en pistachenootjes erover strooien.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

In port gemarineerde kersen met limoen-mascarpone

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig